top of page

Huisdier(h)ouders


In de twee weken dat ik nu op pad ben met de dierenuitvaartproducten (en met name met de Pet Sheets) merk ik al dat hoe goed, mooi en positief de reacties ook zijn er in Nederland (of althans de plaatsen waar ik tot op heden geweest ben) behoorlijk wat nuchterheid bestaat. Dierenartsen zeggen allemaal dat ze het een mooi initiatief vinden, dat er zeker een (kleine) markt voor is, maar dat er twijfel is of de verkoopcijfers erg snel zullen oplopen. Dat zie ik zelf als goed onderzoek doen naar de markt en de mogelijkheden en daar dan mijn plan van aanpak op aanpassen. Aangezien het om een nieuw product gaat, moet je natuurlijk maar afwachten wat er gaat gebeuren en je moet geduld hebben. Nu heb ik in de afgelopen vier jaar heel erg geleerd om geduld te hebben, ik heb mijn specialisatie 'geduld'.


In deze korte tijd heb ik wel direct kunnen zien dat de eerste aanpak die ik voor ogen had niet zal gaan werken. Dat is niet erg, al doende leert men, maar dat betekent wel dat er weer werk aan de winkel is voor een andere aanpak. Zo zijn eigenlijk alle dierenartsen bereid om zodra er zich een naderend overlijden voordoet, een speciale folder van mij -alleen over de Pet Sheets- aan de 'baasjes' mee te geven, zodat ze er even over kunnen nadenken en desgewenst kunnen bestellen. Meestal heeft men namelijk nog wel een periode voor zich liggen waarin het afscheid kan worden voorbereid. Dat heeft twee positieve kanten; mensen bestellen rechtstreeks bij mij (webshop op www.lyla.eu) en de dierenartsen hoeven niet in te kopen, dus ik kan de prijzen laag houden, wat dan als derde positieve kant natuurlijk heeft dat de huisdiereigenaren goedkoper uit zijn. Ik zeg: prima ontwikkeling.


Betekent natuurlijk nog steeds dat het merendeel van de huisdier(h)ouders nuchter blijkt te zijn, dus richt ik me in de tussentijd ook op landen die wat dierenuitvaarten betreft toch wel meer voorop lopen. Maar first things first: een goede folder/flyer maken over alleen de Pet Sheets. Fijn weekend!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page